Open dag Noord/Zuidlijn drukbezocht

[vc_row fluid=”stretch_row_only” padding_top=”pt-40″][vc_column width=”2/3″ class=”col-sm-6 column-right”][vc_column_text]Na jaren werk komt de eindstreep in zicht van een groot QKunst-project: kunst voor de Noord/Zuidlijn. De metro gaat vanaf juli 2018 rijden en de resterende maanden zijn hard nodig om de stations en hun kunstwerken te voltooien. Toch kon u onlangs vast een kijkje achter de schermen nemen.

Op zaterdag 20 januari 2018 organiseerde Metro & Tram een open dag. Geïnteresseerden konden een bezoek brengen aan zes van de acht stations: Noorderpark, Centraal Station, Rokin, Vijzelgracht, De Pijp en Europaplein.

De open dag was in de eerste plaats een ‘bouwbezoek’, maar wel met een sneak peek van de kunst die straks met uw ov-chipkaart toegankelijk is. Ruim 40.000 bezoekers maakten gebruik van deze unieke kans.

Kijkje achter de schermen. Foto: Wiep van Apeldoorn.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″ animation=”zoomIn” animation_delay=”0.2″ class=”col-sm-3 column-left”][vc_column_text]

News

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″ class=”col-sm-9 column-left”][vc_column_text]

Open dag Noord/Zuidlijn drukbezocht

21/01/18[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row fluid=”stretch_row_only” padding_top=”pt-40″][vc_column css=”.vc_custom_1493728421665{padding-top: 50px !important;}”][vc_single_image image=”2271″ img_size=”full” add_caption=”yes”][/vc_column][/vc_row][vc_row fluid=”stretch_row_only” padding_top=”pt-40″][vc_column width=”2/6″ animation=”zoomIn” animation_delay=”0.2″ class=”col-sm-3″][/vc_column][vc_column width=”4/6″ class=”col-sm-9″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]