Expositie Noraly Roozendaal bij SiF

Ghislaine

In Nieuws Posted

Werkend in haar tuin wordt Noraly Roozendaal (1993) geïnspireerd door alles wat zich daar afspeelt. Ze laat zich verrassen door toevalligheden en kijkt met andere ogen naar planten en groenten in de tuin en daarbuiten. Zo zag ze de vervreemdende schoonheid van doorgeschoten groenten, iets wat je niet vaak ziet aangezien het groeiproces meestal eerder wordt beëindigd. Met haar kunst laat ze de waarde zien van rottende vruchten en laat ze ons op een andere manier naar onkruid kijken.

In de vergaderzalen en werkruimtes bij Social Impact Factory Utrecht zijn verschillende kunstprojecten te zien van Noraly Roozendaal. Ze studeerde in juni 2018 af aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en mocht daarna haar werk exposeren op de Dutch Design Week.

QKunst organiseert drie keer per jaar een expositie bij Social Impact Factory Utrecht met kunstwerken van talentvolle Utrechtse kunstenaars. Daarbij zoeken we een verbinding met thema’s die leven bij de bewoners van SIF Utrecht. ‘Vervreemdende schoonheid’, sinds 22 november te zien, is de tweede expositie die QKunst bij SIF Utrecht organiseert.

Nieuws

Expositie Noraly Roozendaal bij SiF Utrecht

23/11/18