Kunstadvies aan lokale banken

[vc_row fluid=”stretch_row_only” padding_top=”pt-40″ padding_bottom=”custom-padding” custom_padding_bottom=”0″][vc_column width=”2/3″ class=”col-sm-6 column-right”][vc_column_text]Van Assen tot Bocholtz en van Middelharnis tot Zutphen. Voor Rabobank komt team Q overal. Onlangs zaten we nog aan een welverdiende Zundertse trappist na een inventarisatie in het geboortedorp van Vincent van Gogh. QKunst is sinds 2012 preferred partner van Rabobank Kunstzaken voor kunstadvies aan lokale Rabobanken.

‘Vrijwel alle banken verzamelden kunst in de afgelopen decennia. Door organisatieveranderingen en kantorenkrimp staat steeds meer kunst in opslag. Kennis over de opbouw van de collectie is niet altijd meer in de organisatie aanwezig’, vertelt projectleider Jet Vermaning.

‘Om inzicht te krijgen in de collecties inventariseren en waarderen we de verzamelingen, die we ontsluiten in een online collectiebeheerapplicatie, die we zelf hebben ontwikkeld. Vervolgens komen we tot een advies op maat voor elke individuele bank’, aldus Jet.

QKunst bezocht sinds de overeenkomst al ruim de helft van de 103 lokale banken. ‘We merken hierdoor dat er steeds meer bewustwording ontstaat bij medewerkers over de waarde van deze collecties.’[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″ animation=”zoomIn” animation_delay=”0.2″ class=”col-sm-3 column-left”][vc_column_text]

News

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″ class=”col-sm-9 column-left”][vc_column_text]

Kunstadvies aan lokale banken

22/03/18[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row fluid=”stretch_row_only” padding_top=”custom-padding” custom_padding_top=”0″][vc_column css=”.vc_custom_1493728421665{padding-top: 50px !important;}”][vc_single_image image=”3252″ img_size=”full” add_caption=”yes”][/vc_column][/vc_row][vc_row fluid=”stretch_row_only” padding_top=”pt-40″][vc_column width=”2/6″ animation=”zoomIn” animation_delay=”0.2″ class=”col-sm-3″][/vc_column][vc_column width=”4/6″ class=”col-sm-9″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]