Kunst, sport en spel in Breda

[vc_row fluid=”stretch_row_only” padding_top=”pt-40″][vc_column width=”2/3″ class=”col-sm-6 column-right”][vc_column_text]QKunst begeleidt de gemeente Breda bij de realisatie van een kunstwerk bij De Kragt, een sportvoorziening voor talentontwikkeling dat aan de noordelijke invalsroute van Breda wordt gebouwd. Vorig jaar nodigde de gemeente vier kunstenaars uit hun visie op kunst, sport en spel bij De Kragt te geven. Op basis van deze visies is een kunstenaarscollectief geselecteerd om een ontwerp te maken en uit te werken. In januari kunnen we een tipje van de sluier oplichten!

Aan de noordelijke invalsroute van Breda liggen al verschillende sportvoorzieningen. Daar wordt De Kragt aan toegevoegd. Het zal ruimte bieden aan sportieve talentontwikkeling op regionaal niveau en aan amateurverenigingen. Het kunstwerk zal de activiteiten die zich binnen afspelen voelbaar maken en een verbinding leggen tussen het centrum en het buitengebied.

Beeld nieuwspagina: Bij De Kragt ligt het Johan Cruyff Court, dat intensief wordt gebruikt door de buurt.[/vc_column_text][rs_image_block image=”4870″][/vc_column][vc_column width=”1/6″ animation=”zoomIn” animation_delay=”0.2″ class=”col-sm-3 column-left”][vc_column_text]

News

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″ class=”col-sm-9 column-left”][vc_column_text]

Kunst, sport en spel in Breda

15/12/22[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]