QKunst 15 jaar!

[vc_row fluid=”stretch_row_only” padding_top=”pt-40″ padding_bottom=”custom-padding” custom_padding_bottom=”0″][vc_column width=”2/3″ class=”col-sm-6 column-right”][vc_column_text]Hoera! QKunst bestaat 15 jaar! En wie jarig is, trakteert. Niet met taart, wel met, hoe kan het ook anders, kunst! Voor ons 10-jarig bestaan gaven we tien kunstenaars een platform in de schriftjes die we toen hebben uitgedeeld onder onze relaties. Nu zijn we weer vijf jaar ouder en wijzer, en gaan we graag een stapje verder: we geven drie schetsontwerpen cadeau voor een locatie die u aandraagt. Daarmee willen we u de reikwijdte van kunst in de openbare ruimte laten zien en u enthousiasmeren en inspireren.

Locatie
We ontvangen graag een goede foto van de locatie met een motivatie waarom juist deze plek vraagt om de blik van een kunstenaar. De locatie moet publiek toegankelijk zijn en liefst in beweging, bijvoorbeeld omdat er gebouwd of ontwikkeld wordt.

Presentatie
Vervolgens nodigen we u en een introducé uit bij ons op kantoor en presenteren we de oeuvres van een aantal bij de situatie passende kunstenaars. We beslissen samen met u wie de door QKunst betaalde opdracht krijgt om een schetsontwerp te maken.

Selectie
Wij selecteren met ons team drie locaties met de meest interessante aanknopingspunten voor kunst. We hopen op genoeg inzendingen om heel uiteenlopende plekken te kunnen kiezen.

Schetsontwerpen
Wanneer de schetsen gereed zijn, bent u weer welkom bij ons. Onder het genot van een drankje en hapje zullen de kunstenaars hun ontwerp presenteren. Het auteursrecht blijft bij de kunstenaar, maar u krijgt de visualisatie van het ontwerp mee naar huis!

Al een locatie in gedachten? Indienen kan tot 15 april aanstaande via contact@qkunst.nl.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″ animation=”zoomIn” animation_delay=”0.2″ class=”col-sm-3 column-left”][vc_column_text]

Nieuws

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″ class=”col-sm-9 column-left”][vc_column_text]

QKunst 15 jaar!

15/03/19[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row fluid=”stretch_row_only” padding_top=”custom-padding” padding_bottom=”custom-padding” custom_padding_top=”0″ custom_padding_bottom=”0″][vc_column css=”.vc_custom_1493728421665{padding-top: 50px !important;}”][vc_single_image image=”3901″ img_size=”full” add_caption=”yes”][/vc_column][/vc_row]