Een nieuw thuis

[vc_row fluid=”stretch_row_only” padding_top=”pt-40″][vc_column width=”2/3″ class=”col-sm-6 column-right”][vc_column_text]Onderdeel van de dienstverlening van QKunst is het vinden van nieuwe bestemmingen voor werken die binnen de oorspronkelijke collectie niet meer kunnen worden getoond. Het zoeken naar een passend onderdak kost tijd. Er moet een inhoudelijke match zijn, maar ook de mogelijkheid om een eventuele schenking duurzaam te beheren en presenteren. Momenteel werken we aan herplaatsingen bij Rijksmuseum Amsterdam, Stedelijk Museum Schiedam, Textielmuseum Tilburg en de Universiteit van Amsterdam.

De afgelopen jaren herplaatsten we namens verschillende opdrachtgevers succesvol werken bij onder meer Museum Het Domein, Museum Van Bommel Van Dam, Museum Valkenburg, Museum Het Valkhof, Rijksmuseum Twente en Stedelijk Museum Kampen. Heel recent kwam daar Rijnstate ziekenhuis bij. Een monumentaal glaswerk van Eugène Terwindt wordt opgenomen in de Rijnstate kunstcollectie. De fysieke overdracht wordt voorbereid.

Team: Véronique Baar, Maartje de Roy, Mijke Rummens en voorheen: Jet Vermaning

Beeld: Impressie Rijnstate kunstcollectie, met werk van Thomas Elshuis. Foto: Rijnstate ziekenhuis.[/vc_column_text][vc_single_image image=”4833″ img_size=”large” add_caption=”yes”][/vc_column][vc_column width=”1/6″ animation=”zoomIn” animation_delay=”0.2″ class=”col-sm-3 column-left”][vc_column_text]

News

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″ class=”col-sm-9 column-left”][vc_column_text]

Een nieuw thuis

24/02/22[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]