Dag lieve Mijke!

[vc_row fluid=”stretch_row_only” padding_top=”pt-40″][vc_column width=”2/3″ class=”col-sm-6 column-right”][vc_column_text]Onze lieve Mijke vliegt na elf jaar QKunst uit! Ze gaat kunst en cultuur toegankelijk maken voor nieuwe generaties. Een prachtige rol en wat zal ze dat ongelofelijk goed doen.

Afgelopen vrijdag namen we afscheid met een bijzondere teamdag. Melody gaf ons een training art based learning bij de huidige tentoonstelling in Doornburgh, en ‘s middags nam Bart Lunenburg ons mee in zijn residency onderzoek in het klooster.

Bij het heerlijke diner bleken de wederzijdse cadeaus op dezelfde gedachte gestoeld: Wouter van Reek ontwierp namens team Q een vrolijkmakende illustratie voor Mijke, en Mijke verraste elk van ons met een persoonlijke medaille van keramiek gemaakt door Elma Čavčić.

Wat een bijzondere dag! Dank lieve Mijke! En natuurlijk dank aan Melody Toering, Elma Cavcic en Wouter van Reek, en aan Bart Lunenburg, Buitenplaats Doornburgh en Restaurant de Zusters voor de ontvangst![/vc_column_text][rs_image_block image=”4904″][/vc_column][vc_column width=”1/6″ animation=”zoomIn” animation_delay=”0.2″ class=”col-sm-3 column-left”][vc_column_text]

News

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″ class=”col-sm-9 column-left”][vc_column_text]

Dag lieve Mijke

11/04/22[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]