Broersen & Lukács in Foam

[vc_row fluid=”stretch_row_only” padding_top=”pt-40″ padding_bottom=”custom-padding” custom_padding_bottom=”0″][vc_column width=”2/3″ class=”col-sm-6 column-right”][vc_column_text]Kunstenaarsduo Broersen & Lukács maakte voor Station Noorderpark van de Noord/Zuidlijn het werk ‘De Poorten van Noord’. Deze week opent de eerste grote museale solotentoonstelling van het duo in Foam, in het kader van de tentoonstellingenreeks ‘Next Level’.

Persijn Broersen (Delft, 1974) en Margit Lukács (Amsterdam, 1973) maken videowerken, installaties en grafische werken, die zich vaak in parallelle werelden afspelen en afspiegelingen vormen van onze huidige visuele cultuur. De manier waarop Broersen & Lukács inzichtelijk maken hoe de mens zich tot de natuur verhoudt, valt samen met een visueel onderzoek naar de productie en ervaring van beeld.

Foam vormt het decor voor nieuwe installaties. Deze zijn voor het eerst te zien, naast bestaand werk. In opdracht van Foam ontwikkelde het duo een geheel nieuwe, driedelige installatie van sculpturen en projecties, waarin de natuur als constructie van de menselijke verbeelding onder de loep wordt gelegd.

Opening: donderdag 22 november 2018 vanaf 17.30 uur in aanwezigheid van de kunstenaars. De tentoonstelling is te bezoeken tot 10 februari 2019.

Beeld: Still Forest, Broersen & Lukács[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″ animation=”zoomIn” animation_delay=”0.2″ class=”col-sm-3 column-left”][vc_column_text]

Nieuws

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″ class=”col-sm-9 column-left”][vc_column_text]

Tentoonstelling Broersen & Lukács in FOAM

20/11/18[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row fluid=”stretch_row_only” padding_top=”custom-padding” padding_bottom=”custom-padding” custom_padding_top=”0″ custom_padding_bottom=”0″][vc_column css=”.vc_custom_1493728421665{padding-top: 50px !important;}”][vc_gallery type=”flexslider_slide” interval=”0″ images=”3379″ img_size=”full” onclick=””][/vc_column][/vc_row]