Kleurrijk universum

[vc_row fluid=”stretch_row_only” padding_top=”pt-40″][vc_column width=”2/3″ class=”col-sm-6 column-right”][vc_column_text]In de vijfde expositie bij Social Impact Factory Utrecht verrassen drie illustratoren ons met kleurrijke tekeningen en collages: Nick Liefhebber, Bobbi Oskam en Nik van Es.

Even snel een tekening bekijken van Bobbi Oskam zit er niet in. Je wordt meegenomen in zijn rauwe werken die vol zitten met details en verhalen waar steeds wat valt te ontdekken. Het zijn bijna stripverhalen waarbij je de tekst zelf kan invullen, maar loopt het wel goed af?

Deze ietwat dreigende beelden worden afgewisseld met de vrolijke utopische wereld van Nick Liefhebber en de fantasierijke werken van Nik van Es. De beelden van Nick zijn rijkelijk gevuld met geometrische vormen die refereren naar elementen uit de natuur en landschappen waar zelfs geheimen in zijn te ontdekken, zoals in de serie Hidden Secrets in the Marsh.

Nik van Es neemt ons mee in zijn persoonlijke universum en dromen. Hij verbeeldt dit op een speelse en soms kubistische manier. Het ambacht van het illustreren is goed te zien in zijn handgemaakte werken, waardoor je wordt uitgenodigd om het werk van dichtbij te bekijken.[/vc_column_text][rs_image_block image=”4950″][/vc_column][vc_column width=”1/6″ animation=”zoomIn” animation_delay=”0.2″ class=”col-sm-3 column-left”][vc_column_text]

SiF-exposities

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″ class=”col-sm-9 column-left”][vc_column_text]

Kleurrijk universum

december 2019[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]